Η σύμπραξη Νικολόπουλου-Λεβέντη με το πενάκι του Dranis

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Patras Palace, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, και θα αναλύσει τους λόγους της εκλογικής συνεργασίας του ΧΡΙ.Κ.Ε., με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Όπως είναι γνωστό το περασμένο Σάββατο η Κ.Ε. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, στην αίθουσα του Athens Plaza επικύρωσε την εκλογική συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων και την Τετάρτη ο Νίκος Νικολόπουλος θα αναφερθεί εκτενώς στις λεπτομέρειες της πανελλαδικής συνεργασίας των δύο κομμάτων.

Ο Νίκος Νικολόπουλος μετά από 30 χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας, με έδρα του την Αχαΐα, θα είναι υποψήφιος Βουλευτής -για πρώτη φορά- στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση “παρά ταύτα, στην συνέντευξη της Τετάρτης, προτίθεται να διαβεβαιώσει ότι αν εκλεγεί, θα είναι αυτονόητη η έγνοια του για την Αχαΐα και θα λειτουργεί άτυπα σαν …δέκατος Βουλευτής της! Σημειωτέον ότι στον Νότιο Τομέα της Αθήνας θα είναι υποψήφια και η γραμματέας της Κ.Ε. του ΧΡΙ.Κ.Ε. Λίλη Δημοπούλου”.

Ο Νίκος Νικολόπουλος θα εξειδικεύσει το πλαίσιο της συνεργασίας με τον Βασίλη Λεβέντη, αναφερόμενος ειδικότερα σε στελέχη του ΧΡΙ.Κ.Ε. που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων σε όλη την χώρα.

Το βέβαιο είναι ότι στην συνέντευξη της Τετάρτης, ο Πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Ε. θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα της στενής του συνεργάτιδας Μάχης Σιώρου στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας!

“Η Μάχη, επί 20 χρόνια αποτελεί τον στυλοβάτη του πολιτικού γραφείου του Νίκου Νικολόπουλου και θεωρείται αυτονόητο ότι θα διεκδικήσει την πρωτιά στην σταυροδοσία του ψηφοδελτίου Ένωσης Κεντρώων – Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος στην Αχαΐα.

Μία μέρα αργότερα, ο Πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Ε. θα περιοδεύσει στην Αιτωλοακαρνανία όπου και θα αναγγείλει την υποψηφιότητα της προέδρου της νεολαίας του κόμματός του Δήμητρας Αλεξανδροπούλου” καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε εδώ την ομιλία του Νίκου Νικολόπουλου για τη συνεργασία με τον Βασίλη Λεβέντη: