Πτώμα στη Κρήτη: Ψάχνουν απαντήσεις για την ταυτότητα του νεκρού

Πολλά ερωτήματα έχει δημιουργήσεις στις Αρχές, το πτώμα που βρέθηκε στη περιοχή Παχειά Αμμος Λασιθίου.

Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε χώρο εκσκαφής, όπου διαπιστώθηκε πως του έλειπαν όλα τα άκρα. Υπολογίζεται πως το πρόσωπο στο οποίο ανήκει το σώμα, είναι νεκρό εδώ και περίπου έξι μήνες, αλλά τα ερωτήματα είναι αρκετά.

Πρώτον, γίνονται προσπάθειες να βρεθούν τα υπόλοιπα μέρη του σώματός του. Σήμερα μάλιστα, το Λιμενικό ετοιμάζεται να στήσει επιχείρηση, σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα χέρια ή τα πόδια από το πτώμα που ξεβράστηκε στην όχθη της Παχειάς Άμμου. Το φρικιαστικό της υπόθεσης είναι πως την ίδια ημέρα βρέθηκε κι άλλο πτώμα με κομμένο το κεφάλι του, στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόβλημα για τις Αρχές είναι πως από την στιγμή που είναι σε προχωρημένη σήψη, δεν μπορεί να αναγνωριστεί, κάτι στο οποίο ίσως βοηθήσει η εύρεση των υπόλοιπων μελών του σώματός του. Φυσικά, είναι σε αναμονή από τα αποτελέσματα που θα βγάλει η νεκροψία-νεκροτομή. Η σωρός θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου γι’ αυτόν τον λόγο. Δεν μπορούν να δουν ούτε το φύλο του πτώματος, αλλά ούτε την ηλικία και γενικότερα την ταυτότητά του, όπως και τις συνθήκες του θανάτου του.