Παυλόπουλος: Είναι χρέος μας να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία, στην Ελλάδα και την ΕΕ

«Η αποφράδα για τη Δημοκρατία μας ημέρα του εγκληματικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967 και η εφτάχρονη τραγωδία της δικτατορίας που ακολούθησε, η οποία με την αδίστακτη εγκληματική δράση της έπληξε ακόμη και τον Εθνικό μας Κορμό, πρέπει να μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην ιστορική μας μνήμη και να μας διδάσκουν», τονίζει ο Προκόπης Παυλόπουλος στο μήνυμά του για τη συμπλήρωση 52 ετών από το πραξικόπημα της 21η Απριλίου 1967.

Ο κ. Παυλόπουλος τονίζει στο μήνυμά του ότι οι Ελληνες έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία, στη χώρα μας αλλά και την ΕΕ, ενόψει των ευρωεκλογών.

«Εμείς, οι Έλληνες, με πλήρη επίγνωση των συνεπειών αυτού του ζοφερού παρελθόντος, έχουμε χρέος να υπερασπισθούμε τη Δημοκρατία τόσο στη χώρα μας όσο και στη Μεγάλη Ευρωπαϊκή μας Οικογένεια, την Ευρωπαϊκή Ένωση, υψώνοντας με την ξεκάθαρη ετυμηγορία μας “τείχος” αδιαπραγμάτευτης αντίστασης εναντίον όλων εκείνων, οι οποίοι επιβουλεύονται, ευθέως και απροκαλύπτως, τους δημοκρατικούς θεσμούς εν γένει καθώς και αυτό τούτο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.