Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι – Τι όπλισε το χέρι του πατέρα

Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι, όπου 27χρονος πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Γείτονας του 27χρονου παιδοκτόνου συγκλονίζει με τη μαρτυρία του για την τραγωδία στο Χαλάνδρι, καθώς όπως λέει οι αστυνομικοί έβγαιναν με κλάματα από το σπίτι.

«Δεν ακούστηκε τίποτα, και οι γείτονες είπαν ότι δεν άκουσαν κάτι. Ηταν αναστατωμένοι, συγκλονισμένοι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το παιδί έκανε αυτό το πράγμα, όπως μου έλεγαν. Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα και βγαίνοντας έκλαιγαν, έκλαιγαν…», δήλωσε στην ΕΡΤ.

Ο 27χρονος, που ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού, πυροβόλησε τον γιο του με κυνηγετική καραμπίνα και μετά αυτοκτόνησε. Ο άντρας φέρεται να κατηγορούσε τη σύζυγό του πως είχε εξωσυζυγική σχέση και μετά από έντονη λογομαχία μαζί της, το Σάββατο, προχώρησε στην αδιανόητη πράξη.

Ο τσακωμός του 27χρονου πριν σκοτώσει τον γιο του

Από τη νεαρή του ηλικία σύμφωνα πάντα με τη θεία του, ο 27χρονος που σκότωσε το 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο Χαλάνδρι, είχε βίαιο χαρακτήρα και ξεσπούσε αρκετά συχνά στη μάνα και στη αδερφή του.

Το βράδυ του Σαββάτου πριν από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι ο 27χρονος φέρεται να είχε καυγαδίσει με τη γυναίκα του από το τηλέφωνο.