Νίκος Νικολόπουλος: «Παίζουμε για τη «φανέλα» της Πάτρας και πάμε για πρωτάθλημα»!

Το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Νικολόπουλος παρουσιάζει το αθλητικό πρόγραμμα της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ»!

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Νικολοπούλος θα παρουσιάσει στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας», «ένα πλήρες, φιλόδοξο, κοστολογημένο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα για τον αθλητισμό, που δίνει άλλη διάσταση στις σχέσεις του Δήμου της Πάτρας με τους φορείς, τα σωματεία και τους αθλητές της πόλης».

Πιο συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: “Αποδίδοντας τεράστια σημασία στην συνολική αθλητική ανάκαμψη της πόλης πρόκειται ν’ ανακοινώνει τη συμφωνία μνημονίου ανταποδοτικής συνεργασίας που θα τεθεί σ’ εφαρμογή από την έναρξη της νέας αθλητικής  περιόδου, τον Σεπτέμβριο.

Με βάση το προγραμματικό πλαίσιο όλοι οι φορείς και τα σωματεία θα γνωρίζουν έγκαιρατις υλικές και λοιπές παροχές από το Δήμο και τις δεσμευτικές υποχρεώσεις τους προς αυτόν. Στο αυριανό δείπνο εργασίας, ο Νίκος Νικολόπουλος θα εξαγγείλει την μείωση των δημοτικών τελών και την θέσπιση ειδικού τέλους για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την παιδεία.

Εξ’ άλλου, παρουσιάζοντας τους άξονες του προγράμματος της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» θα επικεντρωθεί στην ανακοίνωση καινοτόμων μέτρων, που αποβλέπουν στη τόνωση του σωματείου και μαζικού αθλητισμού.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι σε πλαίσια ανταποδότικότητας τα σωματεία θα λαμβάνουν από το Δήμο αθλητικό υλικό, έξοδα για τις μετακινήσεις τους, ενώ θα είναι καθοριστική η συμβολή της Δημοτικής Αρχής σε ευαίσθητα ζητήματα που απασχολούν την αθλούμενη νεολαία της πόλης (προληπτικοί ιατρικοί έλεγχοι, ασφάλιση, περίθαλψηκ.λπ.). Αναφερόμενος ο Νίκος Νικολόπουλος στο πλαίσιο που θα διέπει τις σχέσεις του Δήμου με τους αθλητικούς φορείς, τόνισε:

«Ήλθε η ώρα ν’ αναδειχθούν οι τεράστιες δυνατότητες της αθλητομάνας Πάτρας, αντλώντας παραδείγματα από την λαμπρή ιστορία της Παναχαϊκής, του Απόλλωνα, του Ν.Ο.Π., της ΕΑΠ, της Ολυμπιάδας και εσχάτως του Προμηθέα, αλλά και οδηγούμενοι από τον ηρωισμό των παραγόντων και των αθλητών πολλών δεκάδων αθλητικών σωματείων της πόλης.

Πιστεύω στο έμψυχο δυναμικό της Πάτρας και ήλθε ο καιρός να την καταστήσουμε πρωταθλήτρια πόλη.
Όλοι μαζί θα παίξουμε για τη φανέλα!

Πίστη, έμπνευση, μεράκι και προσήλωση στους στόχους χρειάζονται για να περάσουμε στη νέα εποχή του Πατραϊκού αθλητισμού και έχω τη βούληση να είναι ο Δήμος μπροστάρης σ’ αυτή την αναγεννητική προσπάθεια”.

«Η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» φέρνει αύριο στην κοινή κρίση το δικό της μνημόνιο ανταποδοτικής συνεργασίας με τους αθλητικούς φορείς της Πάτρας. Ακούμε μνημόνιο και «φτύνουμε στο κόρφο μας»! Όμως, το δικό μας μνημόνιο είναι ένα καλό, προοδευτικό, πραγματικά αναπτυξιακό μνημόνιο, που θα φέρει τον αθλητισμό στην πρωτοπορία της ανάκαμψης της Πάτρας.

Με μια φράση αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε το Δήμο, με την πίστη ότι «πάμε για πρωτάθλημα» σε όλα τα επίπεδα”!

Όλοι μαζί θ’ ανυψώσουμε τον αθλητισμό της Πάτρας στο κορυφαίο βάθρο.