«Πόλεμος» Στουρνάρα – Καμμένου: Για «δολοφονία χαρακτήρα» μιλά ο υπουργός

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Γιάννη Στουρνάρα μετά την πολυεπίπεδη θύελλα που ξέσπασε με αφορμή τον έλεγχο του καταναλωτικού δανείου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Ο κ. Πολάκης «απάντησε» στα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες κατά του προσώπου του, μετά τη δημοσίευση σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας των στοιχείων του καταναλωτικού δανείου που έλαβε από την Attica Bank. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέλεξε να δώσει τη δική του απάντηση δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται στην κίνηση του να καλέσει τον διοικητή της Τ.τ.Ε. κ. Γιάννη Στουρνάρα, για να του πει πως δεν φοβάται για τα αποτελέσματα της έρευνας στο δάνειο του, ενώ τον παρέπεμψε και στον έλεγχο ακόμα τεσσάρων δανείων. Ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι μια οργανωμένη «δολοφονία χαρακτήρα» εναντίον του.

«Εγώ πήρα να σας πω ότι καλά κάνετε κι ελέγχετε εμένα, αλλά μόλις τελειώσετε με μένα, γιατί καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται, να ελέγξετε κι αυτά. Γιατί αν δεν τα ελέγξετε, θα έρθω εγώ από εκεί και δεν θα φύγω αν δεν διατάξετε τον έλεγχο»

Δείτε την σχετική ανάρτηση: