Αθηνά Ωνάση: Η χρυσή κληρονόμος στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια – Οι απαιτήσεις!

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια φαίνεται πως η Αθηνά Ωνάση θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη της οικογένειας της, μετά από την πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιππασία που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, στο Μαρκόπουλο.

Η «χρυσή» κληρονόμος σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν» έχει ήδη δώσει λίστα με τις απαιτήσεις της, σύμφωνα με την οποία φέρεται να ζητά πολυτελή κατοικία στα Μεσόγεια, η οποία θα είναι απομονωμένη από τα άλλα οικήματα. Να κυκλοφορεί με θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια, να έχει πολλούς ιδιωτικούς φρουρούς στο πλευρό της όλο το 24ωρο και να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Πάντως, η Αθηνά Ωνάση μπορεί να έχει δεχθεί πρόσκληση για το διεθνές μίτινγκ ιππασίας Longines Jumping Nations Cups που θα γίνει στο Μαρκόπουλο στα τέλη του προσεχούς Ιουλίου, ωστόσο, ακόμη, δεν έχει δώσει επίσημα απάντηση.

Η τελευταία της επίσκεψη στη χώρα μας είχε γίνει πριν 12 χρόνια όταν και την είχε επισκεφτεί μαζί με τον Αλβάρο για ιππικούς αγώνες, όπου είχε αγωνιστεί με το ελληνικό εθνόσημο.