Η «αμαρτωλή» σύμβαση που δικαιώνει τον Παύλο Πολάκη (photo)

Βρέθηκε η «χαμένη» σύμβαση που κόστισε την αθωότητα του Παύλου Πολάκη στην υπόθεση κατά του Βασίλη Μπεσκένη, καθώς ήταν αυτή που οδήγησε το δικαστήριο να αποφανθεί κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Το todaypress.gr φέρνει στο φως αποκλειστικές φωτογραφίες της σύμβασης αυτής.

Πριν από λίγες μέρες το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο για εξύβριση τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, επιβάλλοντας του μάλιστα και χρηματική αποζημίωση για την οικογένεια του αποβιώσαντα δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη.

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση αφορούσε τις καταγγελίες του κ. Πολάκη στη Βουλή στις 6.3.2017. Τότε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε ισχυριστεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε στείλει μέσω διευθυντή του στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίστα με 25 άτομα που διορίστηκαν στον Οργανισμό, μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης.

Μέχρι σήμερα η σχετική έρευνα δεν κατάφερε να συνδέσει τον Βασίλη Μπεσκένη με το ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς ο Παύλος Πολάκης δεν προσκόμισε στο δικαστήριο στην σχετική σύμβαση, η οποία θα αποδείκνυε την αμαρτωλή αυτή «σχέση».

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες του todaypress.gr, η «σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου» με το ΚΕΕΛΠΝΟ υπάρχει και μπορεί να δει κανείς το όνομα του Βασίλη Μπεσκένη στην πρώτη κιόλας παράγραφο, ενώ οι υπογραφές και οι ημερομηνίες επιβεβαιώνουν την αλήθεια των κατηγοριών που εξαπέλυσε εναντίον του αποβιώσαντα δημοσιογράφου και εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολάκης.

Το todaypress.gr έχει και άλλες «αμαρτωλές» συμβάσεις στην κατοχή του και θα τις βγάζει σταδιακά στο φως της δημοσιότητας βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους!

Δείτε εδώ αποκλειστικά την χαμένη σύμβαση που «κόστισε» την αθωότητα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας: