Τζεφ Μπέζος: Έπεσε θύμα εκβιασμού από δημοσιογράφους (photo)

Θύμα εκβιασμού από σκανδαλοθηρικό περιοδικό υποστηρίζει ότι έπεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος, στον απόηχο του πολύκροτου διαζυγίου του.

Ο Τζεφ Μπέζος συγκεκριμένα υποστήριξε ότι στέλεχος του περιοδικού τον απείλησε ότι θα δημοσιεύσει «καυτά» SMS και εννέα φωτογραφίες που τον απεικονίζουν γυμνό «από τη μέση και κάτω», σε περίπτωση που συνεχίσει να ερευνά το πώς το συγκεκριμένο περιοδικό ανέκτησε τα στοιχεία για τη σχέση του με τη Λόρεν Σάντζεζ.

Ο Μπέζος κατονόμασε, μάλιστα, τον εκδότη του National Enquirer Ντέιβιντ Πέκερ, σημειώνοντας ότι οι απειλές για τα SMS και τις φωτογραφίες έγιναν από τους δικηγόρους του Πέκερ.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω περιοδικό, το οποίο εκδίδει η American Media Inc (AMI), είχε δημοσιεύσει πλήθος λεπτομερειών για τη σχέση του Μπέζος με τη Σάντσεζ, μετά το διαζύγιο που έλαβε με την επί χρόνια σύζυγό του Μακένζι Μπέζος.

Αμέσως μετά τα δημοσιεύματα, ο Μπέζος προσέλαβε ιδιωτική εταιρεία ερευνών για να εντοπίσει το «βαθύ λαρύγγι» καθώς και τα κίνητρα του περιοδικού, γεγονός που κατά τον «τιμονιέρη» της Amazon εξόργισε τη διοίκηση του Enquirer.