Μέγκαν – Χάρι: Η βασίλισσα Ελισάβετ τους έκανε δώρο ανεκτίμητης αξίας!

 

Στο Frogmore Cottage στο Γουίνσδορ μετακομίζουν, η Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι φροντίζει ώστε όλα να είναι τέλεια στο νέο τους σπίτι από οτι φαίνεται έχουν την βοήθεια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η βασίλισσα φέρεται να τους έκανε ένα δώρο που δεν μπορούν να αγοράσουν με χρήματα! Συγκεκριμένα το πριγκιπικό ζευγάρι μπορεί να επιλέξει έργα τέχνης από την ιδιωτική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ και να διακοσμήσει το σπίτι του.

«Η Μέγκαν και ο Χάρι μπορούν να επιλέξουν κάποια έργα τέχνης για το Frogmore Cottage. Τους έχει δοθεί λίστα με πίνακες που είναι διαθέσιμοι και μπορούν να διαλέξουν τι τους αρέσει», δήλωσε πηγή.

Η συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ, φυσικά, είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή στον κόσμο και συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων 600 έργα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, 20 έργα του Μιχαήλ Αγγελου και 50 έργα ζωγραφικής του Καναλέττο, ενώ διαθέτει και σύγχρονα έργα από καλλιτέχνες όπως ο Αντι Γουόρχολ.

Το πριγκιπικό ζευγάρι αγαπά ιδιαίτερα την τέχνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας Χάρι αγόρασε πίνακα με τον τίτλο «Everybody Needs Somebody To Love», αξίας χιλιάδων λιρών, από μια γκαλερί τέχνης στο Λονδίνο. Ο 34χρονος χάρισε τον πίνακα στην σύζυγό του λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.