Πολάκης – Κωνσταντοπούλου: Άνοιξαν «πόλεμο» στα social media (photos)

Με ποσταρίσματα – βολές συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου μέσω των social media.

Το «γάντι» πέταξε η κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία αποκάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «κανίς που κάνει την πάπια», κατηγορώντας τον πως ως «τζάμπα μάγκας», «κόβει κορδέλες σε Νοσοκομεία χωρίς μηχανήματα κι εξοπλισμό, κατά το πρότυπο των εγκαινίων Μετρό χωρίς συρμούς» και παράλληλα πως «γρυλλίζει στους δημοσιογράφους την ώρα που νιαουρίζει στους δανειστές της χώρας και κουνάει την ουρά του στα συμφέροντα που εκπροσωπούν».

Λίγες ώρες αργότερα, από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης απάντησε σε όσα του… έσυρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

«Ψάχνει αγωνιωδώς δημοσιότητα καθώς το ποσοστό τείνει στο μηδέν», ήταν η απάντηση που έδωσε στα όσα του καταμαρτυρά η πρώην συντρόφισσά του, αποδίδοντας την επίθεση στις επιδόσεις της Πλεύσης Ελευθερίας στις δημοσκοπήσεις και την ανάγκη της επικεφαλής της να «παίζει» στα μέσα ενημέρωσης.