Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις – Δείτε Live την κίνηση στους δρόμους

Εγχείρημα για γερά νεύρα αποδεικνύεται η μετακίνηση σε ορισμένους δρόμους της Αττικής, καθώς παρατηρείται αυξημένη η κίνηση στους πλέον κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου. Η κίνηση είναι αυξημένοι σχεδόν σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες, δοκιμάζοντας τις αντοχές των οδηγών.

Το πρωί της Τρίτης, στη λεωφόρο Κηφισού στην άνοδο υπάρχει πρόβλημα από την Κολοκυνθού ως τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση ως τις τρεις γέφυρες.

Δείτε εδώ με ένα κλικ Live την κίνηση στους δρόμους.

Μεγάλο πρόβλημα έχει η κάθοδος της Κηφισού και στην έξοδο για Πειραιά, ενώ στην παραλιακή προς το Λιμάνι υπάρχει πρόβλημα τόσο στο τμήμα από Συγγρού ως ΣΕΦ, όσο και από τον Άλιμο ως το Π. Φάληρο.

Στους δρόμους προς το κέντρο της Αθήνας υπάρχει έντονο πρόβλημα στη Συγγρού από τον Άγιο Σώστη και πάνω, στην Καλλιρρόης στην άνοδο, αλλά και στην άνοδο της Βουλιαγμένης από τη Χαραυγή και πάνω.

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όσοι κινούνται στην κάθοδο της Μεσογείων από Χολαργό και κάτω, αλλά και στην άνοδο της Κηφισίας από Ελληνορώσων ως Αγία Βαρβάρα.

Πολύ έντονο πρόβλημα έχει όμως η κάθοδος της Κηφισίας ήδη από το ΚΑΤ και σχεδόν σε όλο το μήκος της ως την Αγία Βαρβάρα.