Νίκος Παππάς: «Πολιτική απόγνωση» τα όσα λέγονται για «στημένο διαζύγιο»

«Πολιτική απόγνωση» και «ανοησίες» χαρακτηρίζει ο Νίκος Παππάς τα όσα ακούγονται περί στημένου διαζυγίου, μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την συγκυβέρνηση και δηλώνει σίγουρος για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Θα έχουμε απόλυτη πλειοψηφία για την υποστήριξη της κυβέρνησης και διευρυμένη πλειοψηφία για την Συμφωνία των Πρεσπών», εκτίμησε σε συνέντευξή του το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

«Η αποχώρηση Καμμένου σηματοδοτεί νέα κατάσταση και γι’ αυτό βλέπουμε μεταλλάξεις και στην στάση της αντιπολίτευσης», είπε και χαρακτήρισε «πολιτική απόγνωση» τα όσα λέγονται για «στημένο διαζύγιο» και «αποστάτες» βουλευτές. Μάλιστα αναρωτήθηκε: «Τι πάει να πει “στημένο”;» και χαρακτήρισε «ανοησίες τα περί αποστασίας, γιατί αποστασία είναι το ακριβώς αντίθετο. Αυτός που στήριζε μέχρι τώρα την κυβέρνηση και συνεχίζει να την στηρίζει δεν είναι “αποστάτης”. “Αποστάτης” είναι αυτός που κάνει το ακριβώς αντίθετο».

«Συναλλαγή δεν είναι όταν έχεις μια καθαρή γραμμή, την υπηρετείς, συναλλαγή είναι όταν Σάββατο βράδυ στηρίζεις την Συμφωνία και την Κυριακή το πρωί την κάνεις ‘γαργάρα’», πρόσθεσε ακόμα ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο Νίκος Παππάς δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην διεύρυνση που επιχειρεί πλέον η κυβέρνηση, σχολιάζοντας «Ο Αλέξης Τσίπρας καταφέρνει να διαμορφώνει συναινέσεις και μπορούμε να τις διευρύνουμε ακόμα περισσότερο».