Νέες αποκαλύψεις για τον 57χρονο εκπαιδευτικό που ασελγούσε σε μαθήτριες

Ανατριχιαστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως, για τον εκπαιδευτικό που ασελγούσε σε μαθήτριες σε φροντιστήριο στα Χανιά.

Οι Αρχές διερευνούν τη δράστη του 57χρονου, ο οποίος φέρεται ότι ασελγούσε σε έφηβες μαθήτριές του, ηλικίας από 13 έως 15 ετών, ακόμα και μέσα στο χώρο του φροντιστηρίου του και πλέον οι καταγγελίες έχουν φτάσει τις πέντε.

Ο καθηγητής συνελήφθη αρχικά για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν ένα περίστροφο, φυσίγγια και κεραμικά κομμάτια που χρονολογούνται στους ιστορικούς χρόνους. Ωστόσο, στην πορεία της προανάκρισης προέκυψαν άλλες αποκαλύψεις.

Πέντε κοπέλες, οι οποίες πλέον έχουν ενηλικιωθεί φέρεται ότι κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Χανίων πως την περίοδο που φοιτούσαν στο φροντιστήριο του 57χρονου τις υποχρέωσε κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις, αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία».

Οι αποκαλύψεις άρχισαν στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν μία 18χρονη σήμερα κοπέλα πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων καταγγέλλοντας ότι το 2013 στην ηλικία των 13 ετών, ο συλληφθείς κέρδισε την εμπιστοσύνη της και άρχισε να ασελγεί συστηματικά πάνω της. Όπως κατήγγειλε, μάλιστα, έφτασε και στο σημείο να έχει ολοκληρωμένη συνουσία μαζί της μέσα σε χώρο του φροντιστηρίου.

Μετά τη 18χρονη ακόμα τέσσερα κορίτσια, που σήμερα είναι 20 έως 24 ετών, άρχισαν να εκμυστηρεύονται όσα έχουν περάσει στα χέρια του καθηγητή και τον κατήγγειλαν με τη σειρά τους για θωπεύσεις και ασέλγεια, κατά φύση και παρά φύσιν.