Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Η πρώτη φωτογραφία από το μυστικό εξοχικό!

Για πρώτη φορά βλέπουμε το «κρυφό» εξοχικό της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, το οποίο χρησιμοποιούν για να καλούν όλους τους διάσημους φίλους τους, όταν θέλουν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα βρετανικά μέσα «ανακάλυψαν» κι δημοσιοποίησαν μια φωτογραφία από το μικρό καταφύγιο του πριγκιπικού ζεύγους, στο αγρόκτημα Κοτσγολντ, το οποίο βρίσκεται στους λόγους του Οξφορντσάιρ.

Το πριγκιπικό ζευγάρι επισκέπτεται συχνά το εξοχικό του, καθώς προτιμά να συναντά τους καλεσμένους του εκεί. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί με την Αμάλ Αλαμουντίν, η Πριγιάνκα Τσόπρα με τον σύζυγό της Νικ Τζόνας και η Σερένα Γουίλιαμς είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους φίλους της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι που έχουν επισκεφτεί το «μυστικό» αρχοντικό τους.

Η αγροικία χρονολογείται από τον 18ο αιώνα και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, έναν αχυρώνα με δύο κουζίνες, καθώς και ένα καθιστικό με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν φροντίσει να υπάρχει και ένα ξεχωριστό πιο μικρό σπίτι 2 υπνοδωματίων, ώστε να νιώθουν πιο άνετα οι καλεσμένοι τους.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη τραπεζαρία και ένα υπαίθριο καθιστικό, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο και για τις κρύες μέρες του χειμώνα.