Γέννησε ενώ είναι σε κώμα εδώ και 14 χρόνια!

Παγκόσμια ανατριχίλα έχει προκαλέσει η είδηση για μία γυναίκα που γέννησε ένα υγιέστατο μωρό, ενώ ήταν σε κώμα επί 14 χρόνια.

Όπως είναι φυσικό, οι αρχές, στην περιοχή της Αριζόνα των ΗΠΑ όπου σημειώθηκε το περιστατικό, έχουν ξεκινήσει έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς προσπαθούν να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έμεινε έγκυος η γυναίκα αλλά και το ποιος είναι ο πατέρας του μωρού.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα των New York Times, το μωρό γεννήθηκε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και είναι καλά στην υγεία του, ενώ η μητέρα του παραμένει ασθενής στο Hacienda HealthCare στο Φοίνιξ.

Μια πηγή δήλωσε στο AZ Family πως «κανένα μέλος του προσωπικού δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος μέχρι λίγο πριν γεννήσει», ενώ στο δωμάτιο της ασθενούς μπαινόβγαιναν πολλά άτομα και τώρα διεξάγεται έρευνα για να βρεθεί ο άνδρας που την βίασε.

Η γυναίκα βρίσκεται στο ίδιο θεραπευτικό κέντρο τα τελευταία 14 χρόνια, καθώς της προκλήθηκε εγκεφαλική βλάβη όταν κινδύνεψε να πνιγεί. Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και έχει φτάσει μέχρι τον κυβερνήτη, που έχει διατάξει έρευνα.