«Άδειοι τοίχοι» στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη – Τι βρήκαν οι Αρχές

Άκαρπη απέβη η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη, καθώς το σπίτι ήταν άδειο, και σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν μόνο άδειους τοίχους.

Το γεγονός αυτό, από μερίδα εισαγγελικών λειτουργών, ερμηνεύεται ως επαλήθευση των υπονοιών ότι επρόκειτο να εγκαταλείψει μόνιμα την Ελλάδα και για το λόγο αυτό είχε εξαφανιστεί κάθε πιθανό στοιχείο που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε βάρος του ή σε βάρος τρίτων προσώπων.

Αντίθετα, νομικοί κύκλοι, συνδέουν την ενέργεια των εισαγγελέων διαφθοράς για έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη, με τις χθεσινές δηλώσεις του περί άσκησης πιέσεων προκειμένου να κατονομάσει τρία πολιτικά πρόσωπα τα οποία χρηματίστηκαν από την Novartis.

Λίγες ημέρες μετά την ποινική του δίωξη για δωροδοκία και την ανάκληση της απόφασης για υπαγωγή του σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, ήδη η σχετική δικογραφία χρεώθηκε στην ανακρίτρια Μαρίνα Μπόζνιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μανιαδακης δήλωσε στην δικαστική λειτουργό, μέσω του  συνηγόρου του ότι ένα πάσα ώρα και στιγμή θα είναι στη διάθεση των ανακριτικών αρχών.