Υπόθεση Πετσίτη: «Λάσπη» και χυδαιότητες από γνωστό εκδότη

Ο εκδότης των «Παραπολιτικών» δεν μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία του «φαινομένου Μανώλη Πετσίτη».

Η κοινωνική σχέση του εκδότη του «Παρασκηνίου» Νίκου Καραμανλή με τον «συμμαθητή του Παππά» έδωσε αφορμή στον κ. Κουρτάκη να αναπτύξει στα «Παραπολιτικά» ένα ευφάνταστο, γεμάτο… φήμες, σενάριο περί ενδεχόμενων σχέσεων του κ. Πετσίτη με επανέκδοση της «Νέας Απογευματινής» και ύπαρξης κυβερνητικού σχεδίου… «Δούρειου Ίππου».

Στόχος, βεβαίως, να πληγούν το ήθος και η αξιοπιστία του κου Καραμανλή, τον οποίο και «στοχοποιεί» με ευφάνταστα δημοσιεύματα, σε μια χρονική περίοδο μάλιστα «βολική» λόγω του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας για τους σχεδιασμούς και τα συμφέροντά του.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο «κοντός εκδότης» χρησιμοποιεί άθλιες μεθόδους για να… ψηλώσει.

Στο παρελθόν, το ίδιο είχε κάνει και με κορυφαία στελέχη της ΝΔ , όπως ο νυν πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης και προσφάτως ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ανεξήγητο εξάλλου, παραμένει το πώς ένας «χωρίς ούτε ένα ευρώ κατάθεση στην τράπεζα», όπως ισχυριζόταν, δημοσιογράφος κατάφερε να γίνει εκδότης, όπως φαίνεται και στην Εφημερίδα Παρασκήνιο που κυκλοφόρησε το Σάββατο (22/12).