Διαζύγιο… παίκτη με τον Ολυμπιακό – «Εκείνος το ζήτησε»

Εκτός του Ολυμπιακού, και επίσημα, είναι ο Γιάγια Τουρέ.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για το… διαζύγιο με τον Ιβοριανό ποδοσφαιριστή τονίζοντας ότι αποφασίστηκε από κοινού το τέλος της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα. Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της.

Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν. Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».

Στον αντίποδα, ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ, έκανε σχετικές με αυτό το θέμα δηλώσεις σε ρωσικό ΜΜΕ.

«Ο Γιάγια είχε προβλήματα από ποδοσφαιρικής πλευράς στον Ολυμπιακό γιατί δεν έπαιζε και τίποτα παραπάνω. Επίσης αν δεν ένιωθε καλά για να παίξει αλλού, δεν θα άφηνε το συμβόλαιό του».

«Ο Γιάγια δεν ήρθε στον Ολυμπιακό για τα λεφτά αλλά προκειμένου να προσφέρει στον σύλλογο. Στενοχωρήθηκε με την κατάσταση γιατί ήθελε να παίζει και να προσφέρει. Ήταν απογοητευμένος και ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του».