«Βράζει» ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα στα Πηγάδια

Σε νέα σειρά συντονισμένων ενεργειών για την ΚΕΔ αλλά και σε σχέση με το πρωτάθλημα ετοιμάζονται στον Ολυμπιακό, θεωρώντας πως φέτος η διαιτησία τους έχει στερήσει αρκετούς βαθμούς.

Οι δηλώσεις και οι αντιδράσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν στο ίδιο μήκος κύματος μετά το πέρας της αναμέτρησης στο Ξάνθη – Ολυμπιακός. Στο Λιμάνι εξακολουθούν να… βράζουν με την διαιτησία, την ΚΕΔ, την ΕΠΟ αλλά και όλους τους σχετικούς και αρμόδιους φορείς, θεωρώντας ότι φέτος οι ρέφερι τους έχουν στερήσει αρκετούς βαθμούς και φυσικά την απώλεια της νίκης στα Πηγάδια.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για νέα σειρά ενεργειών και σε σχέση με την ΚΕΔ / ΕΠΟ αλλά και συνολικά. Εξάλλου καιρό τώρα έχουν γίνει και σχετικές καταγγελίες ακόμα σε FIFA / UEFA. Αυτό που γίνεται σαφές από πλευράς του Ολυμπιακού είναι πως η ανοχή έλαβε τέλος και ότι οι επόμενες αντιδράσεις μπορεί να είναι ακόμα πιο δυναμικές και έντονες.

Με ένα οργισμένο μήνυμα μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook αποφάσισε να πάρει θέση η «Θύρα 7» μετά τη διαιτησία στα Πηγάδια στον αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρόλευκων έστειλαν το δικό τους μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και προς πάσα κατεύθυνση.