Η «κρυφή» επιθυμία του Βράνιες για την ΑΕΚ

O πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ, Όγκνιεν Βράνιες, βρέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην παρουσίαση του βιβλίου «Όλες οι ΑΕΚ του Κόσμου» του Νίκου Αγγελίδη και μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την Ένωση.

Απαντώντας για τα αισθήματα που νιώθει για την προηγούμενή του ομάδα, τόνισε: «Είναι σαν την πρώτη κοπέλα η ΑΕΚ, αυτή δηλαδή που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Έτσι και εγώ έχω την ΑΕΚ στην καρδιά μου, την αγάπησα αυτή και τους οπαδούς της και δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ».

Στο ενδεχόμενο να επιστρέψει, ο Βόσνιος αμυντικός είπε: «Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ και θα γυρίσω. Δεν ξέρω αυτό εάν θα είναι άμεσα ή μετά από τρία χρόνια, αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην ΑΕΚ».

Τέλος αναφέρθηκε και στη Βοσνία που θα είναι αντίπαλος της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020: «Είναι μία δύσκολη κλήρωση και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι και οι δύο ιδιαίτερα ισχυρές. Ωστόσο. Θέλω πάντως να περάσει η Βοσνία, γιατί είναι η χώρα μου και η Εθνική μου ομάδα. Θα ήταν, όμως, καλύτερο να περάσουν και οι δύο».