Φαρμακευτική Γερολυμάτος: Μοναδικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο Gazi Theater πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή (25/11) η Φαρμακευτική Γερολυμάτος για τα μοναδικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς που διαθέτει.

Εδώ και σχεδόν 90 χρόνια το όνομα Γερολυμάτος είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

Πλήθος κόσμου έχει δώσει το παρών και η έκφραση στο πρόσωπό τους δείχνει την ικανοποίησή τους, ενώ αιθέριες υπάρξεις μοιράζουν σακούλες της εταιρείας, γεμάτες με προϊόντα της.

Η ιστορία της εταιρείας χρονολογείται από το 1923 όταν ο Φαρμακοποιός Νικόλαος Π. Γερολυμάτος άνοιξε φαρμακείο στο κέντρο της Αθήνας το οποίο εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων.

Αν και το φαρμακείο αυτό καταστράφηκε ολοσχερώς τον Δεκέμβριο του 1944, ο 18χρονος Παναγιώτη δε δίστασε να ξεκινήσει εισαγωγές και εμπόριο φαρμακευτικών και κτηνιατρικών προϊόντων από ένα πατάρι στο κέντρο της Αθήνας που αποτέλεσε και τα πρώτα γραφεία της νεοιδρυθείσας εταιρίας!

Η μικρή οικογενειακή φαρμακευτική επιχείρηση που απασχολούσε μόλις τρία άτομα στην αφετηρία της, ξεκίνησε τον δύσκολο δρόμο της ανάπτυξης και με πολύ γρήγορα βήματα μέσα σε τρεις δεκαετίες έφτασε να απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους.

Πλέον η νέα εταιρεία, GEROLYMATOS INTERNATIONAL, υπό την ηγεσία του Νικόλαου Π. Γερολυμάτου, ανήκοντας στην τρίτη γενιά της οικογένειας, αναδιοργανώνεται εκ βάθρων. Για αυτό, κιόλας, διαθέτει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας με χιλιάδες άτομα να την εμπιστεύονται.