Τα gadget για να είσαι «σωστός» φοιτητής

Αυτά είναι τα gadget που πρέπει να έχει ο «σωστός» φοιτητής.

Πόσο έτοιμος είσαι για το νέο σου ξεκίνημα;

Ό,τι και αν επιλέξεις να κάνει στη νέα σου καθημερινότητα, μην ξεχνάς ότι με τα κατάλληλα gadget, μπορείς να την κάνεις λίγο πιο εύκολη και διασκεδαστική.

Τα παρακάτω, σύμφωνα με το perases, είναι τα βασικά που θα σου φανούν σαν σανίδα σωτηρίας.

Powerbank

Χρησιμοποιείς το κινητό σου σχεδόν συνέχεια και για τα πάντα. Από το να ακούς μουσική μέχρι να παίζεις με τους κολλητούς σου. Επειδή όμως όταν είσαι φοιτητής δεν θα βρίσκεσαι σχεδόν ποτέ στο σπίτι, φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα powerbank. Θα σε σώσει στις πιο δύσκολες στιγμές.

Ηχείο

Στα φοιτητικά σου χρόνια θα ανακαλύψεις πολλούς νέους καλλιτέχνες. Για να ακούς, λοιπόν, τα αγαπημένα σου τραγούδια στο repeat θα χρειαστείς ένα καλό και δυνατό ασύρματο ηχείο. Προτίμησε κάποιο που διαθέτει Bluetooth, ώστε να μπορείς να το συνδέσεις εύκολα και γρήγορα με το κινητό σου και να το παίρνεις μαζί σε βόλτες και εκδρομές!

MP3 player

Το καλό με το MP3 player είναι ότι μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου. Για να μην κουβαλάς λοιπόν το κινητό σου στην τσέπη σου όταν τρέχεις και να μην ξεμένεις διαρκώς από μπαταρία, βάλε τα αγαπημένα σου κομμάτια στην μικροσκοπική και πρακτική αυτή συσκευή!  Αν πας συχνά για τρέξιμο, τότε σίγουρα αξίζει να επενδύσεις και σε ένα ζευγάρι καλά ακουστικά.

Smartwatch

Ένα έξυπνο ρολόι είναι ιδανικό για κάθε γκατζετάκια. Θα σε βοηθήσει να οργανωθείς και θα σου δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τις καθημερινές σου δραστηριότητες, καθώς επίσης να έχεις τον έλεγχο στις κλήσεις και στα μηνύματα σου.