Η άγνωστη ιστορία για τη Ρένα Βλαχοπούλου

Αποκαλύψεις για την άγνωστη πτυχή της Ρένας Βλαχοπούλου έκανε ο αδερφός της, Σπύρος.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα, φανέρωσε μια άγνωστη ιστορία από τη ζωή της «Κόμισσας της Κέρκυρας».

«Ήταν τσιγκούνα, όχι όμως πάντα. Σε στιγμές που δεν ήταν τσιγκούνα μπορούσε να δώσει τα πάντα. Έδινε πολλά σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα το είχαν ανάγκη».

«Βοήθησε πολύ φτωχό κόσμο. Στις δύσκολες στιγμές που περνούσαν διάφοροι συνάδελφοί της, η Ρένα έτρεχε και τους βοηθούσε».

«Βοήθησε πάρα πολύ…»

Και συνέχισε: «Βοήθησε πάρα πολύ τη σπουδαία αρτίστα εκείνης της εποχής, την Μπελίντα. Είχε αρρωστήσει βαριά και τότε η αδελφή μου την είχε υπό τη σκέπη της μεγάλο χρονικό διάστημα, και οικονομικά και ηθικά».

Eπίσης, η γνωστή ηθοποιός είχε στηρίξει πολύ και τον Χρόνη Εξαρχάκο. «Εκείνος είχε αρρωστήσει πολύ βαριά από καρκίνο και η Ρένα ήταν εκείνη που έδινε όλα τα νοσήλια. Πλήρωνε τα πάντα για τον Χρόνη».

«Όταν πέθανε, άφησε πίσω του την υπερήλικη μητέρα του, η οποία ήταν πολύ φτωχή. Η Ρένα την πήρε υπό την προστασία της μέχρι που έκλεισε τα μάτια της και εκείνη, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του παιδιού της».