Ρένος Χαραλαμπίδης: «Το πλήρωσα ακριβά όταν…»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Μιλώντας στο athensvibe, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πετυχημένη ταινία που πρωταγωνίστησε «Φτηνά Τσιγάρα», στα μελλοντικά του σχέδια αλλά και στο νόημα της ζωής.

«Τα Φτηνά Τσιγάρα ήταν ένα μήνυμα σε μπουκάλι που βρήκε την ακτή του και τον παραλήπτη. Ευτυχώς δε χάθηκε στον πολτό του χρόνου και της μαζικότητας».

Όσο για τι τον εμπνέει στη δημιουργία μιας ταινίας, δεν έχει μια απάντηση σε αυτό. «Προφανώς έχει να κάνει άμεση σχέση με τη ζωή μου, με την εποχή που γράφω και σκέφτομαι τι ταινία θα κάνω. Όλα αυτά είναι συνδεδεμένα με το προσωπικό μου υπαρξιακό ταξίδι».

«Την περίοδο αυτή ανασυγκροτώ τα υλικά μου από σχεδόν μια δεκαετία που γράφω και οργανώνω παραγωγές κινηματογραφικές. Τα ταξινομώ και ετοιμάζομαι να προχωρήσω στη δημιουργία του επόμενου κύκλου ταινιών μου».

«Όσες φορές δεν την εμπιστεύτηκα…»

Και συνεχίζει: «Όσες φορές δεν την εμπιστεύτηκα, το πλήρωσα ακριβά. Πάντα ήξερε! Όφειλα βέβαια να την αμφισβητήσω αρκετές φορές. Αυτή όμως, σαν τρυφερή μητέρα με μερικά χαστούκια αλληλεγγύης με έβαλε στον σωστό δρόμο της εμπιστοσύνης».