Πέθανε ο… διακριτικός εραστής της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Από τη ζωή έφυγε ο Όλιβερ Χόαρ, ο… διακριτικός εραστής της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σε ηλικία 73 ετών, στη Γαλλία, πέθανε ύστερα από «μάχη» με τον καρκίνο ο γνωστός γκαλερίστας, επιφανής ειδικός στην ισλαμική τέχνη.

Αντίθετα από τους άλλους άνδρες που πέρασαν από την ερωτική ζωή της Νταϊάνα, χρησιμοποιούσε πάντα περιφρονητικό ύφος και ειρωνεία για να απαντήσει στη σωρεία από τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τη σχέση τους.

Μια νύχτα έρωτα, πίσω από θάμνο 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα παράξενο επεισόδιο, όταν… τσίμπησαν το επίμαχο ζευγάρι, πίσω από ένα θάμνο στους κήπους του Παλατιού του Κένσιγκτον, έπειτα από μία νύχτα έρωτα με τη δημοφιλή πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Οι δύο τους συναντήθηκαν όταν η Νταϊάνα ήταν 24 χρονών, σε ένα πάρτι στο Κάστρο του Ουΐνσδορ το 1985 με την ευκαιρία των ιπποδρομιών του Άσκοτ.

Οι μαρτυρίες την ήθελαν εντυπωσιασμένη από τον καλλιεργημένο, μελαχρινό εκείνον άνδρα.

Όπως φαίνεται, ήταν πολύ απογοητευμένη από τη ζωή με συμβιβασμούς και δεσμεύσεις, έχοντας ως όνειρο να εγκαταλείψει τα πάντα και να φύγει μακριά μαζί του, αν και ήταν 16 χρόνια μεγαλύτερός της.

Στον αντίποδα, ο Χόαρ δεν σκόπευε ποτέ να εγκαταλείψει τη σύζυγό του και το ειδύλλιο έληξε σύντομα, ενάντια στη βούληση και τις επιθυμίες της Νταϊάνας.

Να σημειωθεί πως η Lady D ουδέποτε αναγνώρισε δημόσια τον δεσμό της με τον Όλιβερ Χόαρ, σε αντίθεση με άλλους άνδρες που σχετίσθηκε, συμπεριλαμβανομένων του αξιωματικού του Ιππικού Τζέιμς Χιούιτ και του Ντόντι αλ Φαγέντ.