Νέα iPhone: Πότε έρχονται στην Ελλάδα (pics)

Παρουσιάστηκαν σήμερα (12/9) Τετάρτη, από την αίθουσα «Στιβ Τζομπς» των κεντρικών εγκαταστάσεων της Apple στην Καλιφόρνια, τα τρία νέα iPhones, καθώς και το νέο Apple Watch.

Τα νέα iPhone είναι το iPhone XS (πάνω από 1.000 δολάρια), το iPhone XS Max (πάνω από 1.000 δολάρια) και το iPhone XR (750 δολάρια).

«Κόκκινη» γραμμή, προφανώς, παραμένει η τιμή των νέων προϊόντων μιας και η νέα σειρά είναι πιο ακριβή σε σχέση με την προηγούμενη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πιο οικονομικό φετινό μοντέλο, το XR, είναι κατά 50 δολάρια παραπάνω σε σχέση με το iPhone 8 του 2017.

Όσο για το XS Max, είναι κατά 100 δολάρια πιο «τσιμπημένο» σε σχέση με το iPhone X, το μοντέλο – έκπληξη της περσινής παρουσίασης.

Όσο για το πότε θα έρθουν στην Ελλάδα, θα είναι διαθέσιμα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Επίσης, οι πελάτες θα μπορούν να προπαραγγείλουν τα iPhone Χs και iPhoneXsMax από το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ενώ η ημερομηνία προπαραγγελίας για το iPhoneXR είναι για τα μέσα Οκτωβρίου.

Τo «δυνατό» σημείο τους

Ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό των νέων μοντέλων είναι ο επεξεργαστής A12 bionic, που κάνει τις συσκευές ακόμη πιο γρήγορες.

Επίσης, σύμφωνα με το techradar, ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι τα πολύ καλύτερα ηχεία τους, ενώ εντυπωσίασαν και οι νέοι χρωματικοί σχεδιασμοί των XS, με το χρυσό να ξεχωρίζει.

Αυτό που δεν άρεσε και τόσο πολύ είναι το 6,5 ιντσών XS Max, καθώς πολλοί βρήκαν υπερβολικό το μέγεθος, θυμίζοντας πιο πολύ tablet.

Αναλυτικά, το iPhoneXs και το iPhoneXsMax διαθέτουν OLED οθόνη 5,8’’ και 6,5’’ αντίστοιχα, χωρητικότητες 64GB, 256GB και 512GB, έχουν από δύο κάμερες των 12 megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και βελτιωμένο True Tone flash. Θα είναι διαθέσιμα σε spacegrey, gold και silver.

Παράλληλα, με διάσταση 6,1’’ και LCD οθόνη, το iPhoneXR θα είναι διαθέσιμο στις χωρητικότητες 64GB, 128GB και 256GB και σε χρώματα black, gold, yellow, blue και red.

Και τα τρία μοντέλα είναι αδιάβροχα και μπορούν να αντέξουν το νερό (μέχρι 2 μέτρα βάθος) για 30 λεπτά, διαθέτουν λειτουργία eSIM και SmartHDR, καλύτερη ανάλυση φωτογραφιών και βίντεο καθώς και καλύτερα ηχεία για αληθινά στέρεο ήχο.