Θανάσης Παπαμιχαήλ: Διαχρονικές οι μεγάλες ιδέες

Το συγγραφικό ταλέντο και η οξυδερκής σκέψη του Θανάση Παπαμιχαήλ αποτυπώνονται στη μέχρι τώρα πορεία του, σε όλα όσα έχει κάνει.

Είναι συγγραφέας αξιόλογων βιβλίων, όπως «Πώς να κάνετε σωστή προεκλογική εκστρατεία» και «Πώς να κερδίσετε τις εκλογές τις Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Τα πονήματά του διακρίνονται για τον διαχρονικό τους χαρακτήρα. Αυτό εξάλλου φαίνεται και από πρόσφατη ανάρτηση του στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Εκεί, ενημέρωσε τους χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους πως η πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» θυμίζει την προωθητική ενέργεια που έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης, για το 2005, μαζί με την εταιρία του.

Πρόκειται για τον «Οδηγό Πολιτικής Επικοινωνίας», το δεύτερο βιβλίο του που εκδόθηκε εκείνη τη χρονιά. Έτσι, φαίνεται πως όσοι ασχολούνται με τα κοινά με στόχο τη βελτίωση της κατάστασης μπορούν να πάρουν ιδέες από τα βιβλία του.

Ποιος είναι ο Θανάσης Παπαμιχαήλ

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Λάρισα, σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε ειδικές σπουδές Επικοινωνίας στο Λονδίνο.

Μετά από χρόνια εμπειρίας στον χώρο της επικοινωνίας , το 1985 δημιούργησε τη Διαφημιστική Εταιρία ANANAS A.E., στην οποία είναι μέχρι σήμερα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης εργασίας του στη διαφήμιση, έχει αναλάβει το χειρισμό της επικοινωνίας πολλών πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών.

Από το 1996 συμμετέχει ενεργά ως επικοινωνιολόγος σε καμπάνιες πολιτικών προσώπων, Δημάρχων, Νομαρχών και Βουλευτών.

Εκλέχθηκε για τέσσερις συνεχείς διετίες μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΔΕ-ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ.

Αρθρογράφος, συνεργάτης σε εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας, σε πολλές εφημερίδες τοπικής εμβέλειας και στον κλαδικό περιοδικό της επικοινωνίας ADBUSINESS.

Επίσης, είναι εκδότης του μηνιαίου πολιτικού περιοδικού – οδηγού πολιτικής επικοινωνίας «Το e-mail της Αυτοδιοίκησης & της πολιτικής».