Εικαστικές παρεμβάσεις στην Παιδιατρική Κλινική

Ευχαριστήρια επιστολή για τις εικαστικές παρεμβάσεις στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων έστειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων και όλοι οι χορηγοί συνέβαλαν στην αναμόρφωση της εικόνας των κτιριακών υποδομών της Παιδιατρικής Κλινικής. Και για αυτό σε σχετική του ανακοίνωση, το αρμόδιο Υπουργείο ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την πρωτοβουλία.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Πέρα από το αυτονόητο όφελος για τους μικρούς ασθενείς του Νοσοκομείου, η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει επιπλέον και ένα διαφορετικό μη-στείρο παράδειγμα συμβολής του συνδικαλιστικού χώρου των εργαζομένων, που χωρίς να υποκαθιστά αρμοδιότητες και καθήκοντα της Διοίκησης και του Δημοσίου, συμβάλλει με δημιουργικότητα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία, που απέβη σε ένα ευχάριστο και επιστημονικά βοηθητικό περιβάλλον, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων, Ευτύχη Κοντορινάκη και Εμμανουέλα Περάκη, καθώς και τη ζωγράφο που φιλοτέχνησε τον χώρο, Βάσω Τζάλου».