Πέθανε ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη

Πέθανε ο 34χρονος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη στο Κλίβελαντ, στις ΗΠΑ.

Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν εκεί για επιχειρηματικές συναντήσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μεσημέρι του Σαββάτου (14/7) είχε ένα επαγγελματικό γεύμα, στο οποίο, όμως, δεν πήγε ποτέ.

Αφού τον αναζήτησαν, τον βρήκαν νεκρό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου και διέμενε, πιθανότατα λόγω ανακοπής.

Η ανακοίνωσή του Ιδρύματος Κόκκαλη

«Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Θερμά συλλυπητήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες».

Ποιος ήταν ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιους του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Γεννημένος το 1984 στο Μιλάνο, τέλειωσε το Κολλέγιο Αθηνών το 2001 και εν συνεχεία σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου αποφοίτησε το 2005.

Άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών του (του Πέτρου Σ. Κόκκαλη -από τον γάμο του Σωκράτη Π. Κόκκαλη με τη Σοφία Σπ. Σκούρα- αλλά και του Κωνσταντίνου Σ. Κόκκαλη).

Ο θάνατος τον βρήκε να κατέχει τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Intralot.

Η πρώτη του επαφή με τα πράγματα της Intralot είχε γίνει το 2010 όταν ανέλαβε την ευθύνη του Business Development Manager στην INTRALOT Interactive.

Προηγουμένως είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως στέλεχος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το 2009 εκλέχθηκε μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας INTRAKAT.

Ο Σωκράτης Jr. ήταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη προς τιμήν του παππού του, Πέτρου Κόκκαλη.