Η Mariah Carey τολμά να εμφανιστεί ξανά στην Times Square

Η Mariah Carey μπορεί πέρυσι να είχε μια άτυχη εμφάνισή στο πάρτι για την Πρωτοχρονιά στην Times Square,  όμως όπως δήλωσε, σκοπεύει να εμφανιστεί ξανά στην πολυσύχναστη πλατεία της Νέας Υόρκης.

Πέρυσι, στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, η Carey είχε βρεθεί αντιμέτωπη με μια σειρά τεχνικών λαθών επί σκηνής λίγα λεπτά πριν την υποδοχή του νέου έτους κι ενώπιον ενός εκατομμυρίου ανθρώπων.

Η τραγουδίστρια ήταν αδύνατο να συγχρονιστεί με τη μουσική και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, έτσι όλα αυτά την αποσυντόνισαν.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα η 47χρονη τραγουδίστρια να βρεθεί στο επίκεντρο άκρως χλευαστικών σχολίων των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Όλοι μας συμφωνούμε ότι πέρυσι τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχαμε σχεδιάσει» παραδέχθηκε χθες η Mariah Carey σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε από κοινού με την εταιρεία του παραγωγού Dick Clark, που είχε αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Επίσης πρόσθεσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς προχωράμε μπροστά και θα προσφέρουμε μια απίστευτη βραδιά μουσικής και διασκέδασης».