Συνεχίζεται αμείωτη η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα – Παρασύρθηκαν ΙΧ στο Κερατσίνι

Στο κέντρο της Αθήνας γύρω στις 11:30 άρχισε να ρίχνει χαλάζι, ενώ και χθες το βράδυ σημειώθηκαν έντονες χαλαζοπτώσεις σε πολλά προάστια της πρωτεύουσας.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχουν δημιουργηθεί στο Κερατσίνι, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα.

Κλειστή η Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της λεωφόρου Σχιστού έως τη λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Κερατσίνι.

Παράλληλα, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ στις 12:00 διεκόπει η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στην οδό Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στην λεωφόρο Σαλαμίνας στη Σαλαμίνα από Ζ. Πηγής έως την Λ. Φανερωμένης και στα δύο ρεύματα, και στην Λ. Δημοκρατίας στο Πέραμα από το ύψος ανώνυμης οδού στο ρεύμα προς Πειραιά.

Σταμάτησαν τα δρομολόγια προς Σαλαμίνα

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων που μεταφέρουν μόνο επιβάτες στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας. Τα δρομολόγια των επιβατηγών-οχηματαγωγών στην ίδια γραμμή εκτελούνται κανονικά.

Καταρρακτώδης βροχή στο κέντρο της Αθήνας
Υπό καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις μνήμης για το Πολυτεχνείο. Λίγο μετά τις 11:30 άνοιξαν οι ουρανοί στην οδό Πατησίων.